Slipp Jobba AB

Byggtjänster

Byggtjänster

Behöver ni dela av ett rum med en vägg eller kanske ta bort den. Vill ni helt enkelt ha en altan till er uteplats? Är det dags att byta dörrar eller göra om garaget till ett extra rum? Eller ska det bytas fönster? Ställ bara frågan så hittar vi en lösning till dig.

Exempel på byggtjänster vi erbjuder

Byggtjänster

Tillbyggnad

Oavsett om du behöver utöka ditt hem för att rymma en växande familj eller skapa extra utrymme för ett hobbyrum eller kontor, kan vi hjälpa dig med en smidig och sömlös tillbyggnad.

Ombyggnad

När det är dags för en förändring i ditt hem kan Slipp Jobba hjälpa dig förvandla och förnya dina befintliga utrymmen. Från kök och badrum till vardagsrum och sovrum, vi arbetar med precision och omsorg för att ge ditt hem en modern och funktionell uppdatering som passar din stil och behov.

Uteplats & altan

Vi bygger altaner och uteplatser skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Oavsett om du önskar en lugn och skön plats att dricka morgonkaffet på eller en plats för fest och umgänge med familj och vänner – kan vi hitta en lösning som passar dig.

Från idé till verklighet - vi hjälper till hela vägen​

Vår passion ligger i att förverkliga dina idéer och önskemål, oavsett om det handlar om att utöka ditt hem med en funktionell tillbyggnad, omforma befintliga utrymmen för att bättre passa din livsstil, eller skapa en perfekt utomhusoas för avkoppling och underhållning. Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att förstå dina visioner och översätta dem till praktiska och estetiskt tilltalande verkligheter.

Vi hjälper dig från start till slut, så att du kan lägga tid på annat. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt platsbesök och offert!

Är du redo? Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Kontakta oss