Slipp Jobba AB

Markarbeten

Markarbeten

Vi utför olika grävarbeten – från plantering av häckar till rörläggning och garageuppfarter, dränering, vatten & avlopp, vattenledningar mm.

Exempel på grävarbeten som vi kan utföra:

Indragning av vatten och avlopp

Oavsett om det handlar om att ansluta till det offentliga vatten- och avloppsnätet eller skapa en lokal avloppslösning, är vi här för att hjälpa dig genom processen. Vi kombinerar vår kunskap om regler och standarder med praktisk erfarenhet för att säkerställa att ditt projekt utförs effektivt och enligt de högsta kvalitetsnormerna.

Markarbeten

1. Inspektion och bedömning

Vi utvärderar noggrant ditt befintliga vattensystem för att fastställa om vattenledningsbytet är nödvändigt. Vi identifierar eventuella skador, läckor eller försämrad prestanda som kan kräva åtgärd.

2. Planering

Vi utarbetar en noggrann plan för att byta ut de gamla ledningarna med moderna och hållbara alternativ. Vårt mål är att förbättra effektiviteten och pålitligheten i ditt vattensystem.

3. Byte av vattenledningar

Vi påbörjar bytet av vattenledningarna och använder högkvalitativa material och följer bästa de standarder och regler som krävs för att säkerställa att ditt nya vattensystem fungerar optimalt.

4. Testning

När de nya vattenledningarna är på plats, utför vi tester för att säkerställa att ditt nya vattensystem fungerar felfritt.

Vi hjälper även till med:

Anläggning av gräsmattor:
Dags att byta ut den gamla gråa gräsmattan och kanske passa på att jämna ut marken? Vi förbereder marken, sår gräsfrön eller rullar ut gräsmatta på rulle för att skapa en vacker och lättskött gräsmatta.

Grävning för rabatter:
Skapa visuellt intressanta områden i din trädgård genom att skapa rabatter. Vi gräver och förbereder marken för plantering av blommor, buskar och växter som ger färg och liv till din trädgård.

Marknivåjustering:
Området behöver kanske justeras för att förbättra dränering och skapa en jämn yta. Vi utför marknivåjustering för att skapa en jämn och funktionell utemiljö.

Dränering i Trelleborg, Lund, Svedala, Vellinge och Höllviken

Behöver ju jämna ut tomten? Anlägga ny gräsmatta? Vi hjälper dig! Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Är du redo? Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Kontakta oss